1. Начало
 2.  > 
 3. HWS
 4.  > 
 5. HBG Spam Protect

НАШИТЕ ОФЕРТИ ЗА SPAM PROTECT

SPAM PROTECT

 • 2 лв без ДДС/месец
  първия месец вместо
  9.75 лв без ДДС/месец
 • Анти-вирусна програма
 • Анти-спам
 • Мрежа за откриване на спам
 • Филтриране на съдържание
 • Черен/Бял списък
 • Сив списък
 • Административен интерфейс
 • Поддръжка

Поръчайте и открийте най-добрата анти-спам / антивирусна оферта на пазара!

 • 6 до 10 домейна -20% отстъпка
 • 11 до 50 домейна -30% отстъпка
 • 51 до 100 домейна -35% отстъпка
 • над 100 домейна -50% намаление

NB: Можем да доставим специален уред за управление на решението, при което трябва да предвидите допълнителни разходи от 60 лв. / месец към разходите на активен профил, както и 199лв. без ДДС за инсталиране / конфигуриране, моля, свържете се с нас, за да можем ви предложим адаптирана оферта.

A) Принцип на функциониране

Системата HBG SPAM PROTECT се основава на принципите за анализ на съдържание, произход и поведение на имейли, изпратени до пощенската система на получателя.
Детекцията може да бъде разделена на 3 части, както следва:

Анализ на съдържанието: ключови думи, форматиране на съобщения (заглавие и съдържание), откриване на вируси.

Анализ на произхода: RDNS, Multi-RBL, SPF Подпис.

Поведение: Greylisting, spoofing, spamscore.

B) Конфигурация на клиента

Достатъчно е да ни дадете IP адреса на имейл сървъра си и да смените MX на: app.hosteurspamprotect.net MX 10

C) Интеракция клиент

Интеракциите от страна на клиента са прости и преминават само през пощенските кутии, без използване на приложения на трети страни.

Основно действие: Получаване на карантинен спам (СПАМ с ниска оценка).

Ако получения мейл е класиран като спам, ще получите имейл с линк, на който можете да кликнете, за да освободите дадената кореспонденция ако не става дума за спам.
СПАМ, който има висока оценка (съдържа вируси или е част от черни списъци) не се доставя по този начин, но все пак се съхранява в карантина.
На ниво клиент са достъпни много опции, но по подразбиране ние не активираме всички от тях, за да не смущаваме потребителя при използването на пощенската му кутия, но тук можете да видите списъка на опциите, активирани по подразбиране:

QOS подпис (както при антивирусните програми)

Доставка на имейли, съдържащи вируси (по подразбиране те са блокирани)

Доставка без карантини с Header XX-SPAM

Списък с ограничения за някои разширения на файлове

Разблокиране на архиви, защитени с парола (блокирани по подразбиране)

Защо да изберете Входящия филтър на SpamExperts?

Защитете мрежата си срещу спам, вируси, фишинг и злонамерен софтуер.

SpamExperts прилага интуитивни и патентовани технологии за самообучение, за да елиминира спама, преди да е достигнал до мрежата ви.

Незабавно открийте спам и malware атаките (зловреден софтуер)

SpamExperts постоянно добавя подобрения, за да предпази събирането и анализа на данни, детектиращи незабавно новите видове заплахи и за да идентифицира отклоненията. Тези данни са споделени в реално време с нашите клиенти в целия свят, гарантирайки бърза и ефикасна защита срещу новите заплахи.

Увеличете непрекъснатостта на имейлите

Допълнително ниво на защита на входящия филтър на вашите имейли. Инфраструктурата добавя бекъп към процеса ви на доставяне на имейлите. Когато достигането на имейл сървъра на поолучателя е невъзможно, системата за филтриране на SpamExperts премества имейлите в опашката за изчакване.

Подобрете ефикасността на ресурсите си и спестете до 80% от ресурсите, които използвате в момента!

С нашата висококачествена защита на входящия филтър, който реагира преди имейлите да достигнат инфраструктурата ви, вече няма да е необходимо да се справяте с огромно количество спам.

Подобрете продуктивността на екипа си и контролирайте потока от имейли.

Благодарение на нашите системи за филтриране на имейли SaaS, готови за употреба. Времето, изгубено за спам е намалено до минимум, позволявайки на потребителите ни да се концентрират напълно върху професионалните си задачи.

Опции за двойно внедряване

Изберете нашата cloud услуга или инсталирайте директно Входящия филтър на вашата машина с локален cloud.

Поддържани имейл сървъри

Нашите решения са напълно независими и поддържат всички имейл сървъри, съвместими с SMTP (Exchange mail filter, Zimbra mail, Postfix mail filter, Exim, qmail, Lotus и др.)

Карантина и доклади

Предлагаме цялостно решение за търсене в дневника с напреднали опции на карантина, за да проверите статуса на всеки имейл, преминал прес системата ни.

Лесен за употреба

Добавянето на вашия домейн към имейл сървъра ви на получател ви позволява да автоматизирате напълно промяната на MX записи. Това е всичко, което е необходимо да направите!

Пълна поддръжка и актуализации

Екипът ни управлява, поддържа, наблюдава и ъпдейтва напълно Входящия филтър на SpamExperts и го синхронизира в реално време със световните централни бази данни.

Интеграция и автоматизация

SpamExperts предоставя допълнителни модули, за да интегрира напълно Входящия филтър към основните контролни панели, както и други инструменти за имейли (cPanel, Odin Service Automation, Plesk, Direct Admin, ISPsystem и Open-Xchange).

Качество и ефикасност на филтъра

Безпрецедентната ефективност на SpamExperts се дължи на обработката на милиони имейли всяка секунда. Филтрите ни за входящи съобщения притежават най-добрите резултати в бранша с почти 100 процентова точност на филтрирането и процент на грешките, близък до 0.

Администрация

Многостепенният ни централен уеб интерфейс предлага няколко нива на достъп, опции за маркиране и други функции като например автоматичното разпознаване на потребителите, управлението на прикачените файлове, както и инструменти за добавяне към бял или черен списък.

Опашка на доставките

Опашката за доставка на SpamExperts добавя допълнително ниво на бекъп, в случай че достигането на сървъра на получателя е невъзможно. Имейл съобщенията, попаднали на опашката за изчакване са изпратени към сървъра на получателя, когато това е възможно, избягвайки по този начин загубата на имейли или повторното им изпращане. Чрез интерфейса имате достъп до имейлите, намиращи се на опашката и можете да ги прочетете.

Защо да изберете изходящия филтър на SpamExperts?

Не позволявайте вашият IP адрес да попадне в черните списъци

Активирането на изходящия филтър на SpamExperts ще ви помогне да отстраните слабостите на мрежата и да намалите до минимум времето, посветено на изкарването ви от черните списъци.

Защитете марката и инфраструктурата си

SpamExperts се убеждава, че сте част от решението за имейл сигурността, а не част от проблема, гарантирайки положителни отзиви от страна на вашите клиенти.

Избегнете тежките глоби

Законодателните и надзорните органи на национално ниво могат да налагат тежки глоби на компаниите, изпращащи нежелани имейл съобщения. Изходящият филтър на SpamExperts е надеждно решение, което ще ви позволи да избегнете глобите за изпращане на спам.

Подобрете начина, по който се справяте с нежеланите имейли

Благодарение на нашата услуга за Изходящ филтър, можете да получите кратки и ясни доклади, посочващи потребителите и профилите, изискващи вашето внимание, като същевременно с това ги блокира автоматично.

Двойно внедряване

Изходящият филтър може да бъде инсталиран в облачното пространство, предоставено от SpamExperts или директно на собствената ви машина (локален cloud). Освен това може да бъде използван и като изходящ SMTP сървър (с потребителска идентификация) или като конфигуриран smart host (препращащ целия изходящ трафик през системата).

Интеграция и автоматизация

SpamExperts предоставя предварително проектирани модули за пълно интегриране на изходящия филтър в основните контролни панели и други инструменти за сътрудничество за имейли (cPanel, Odin Service Automation, Plesk, Direct Admin, ISPsystem и Open-Xchange).

Доклади и поддръжка

Освен докладите ARF и автоматичното заключване на потребителите, SpamExperts поддържа тесни връзки с RBL опоераторите и компаниите за сигурност в индустрията. Ако имате нужда от помощ, трябва просто да натиснете бутона и да се свържете с нас.

Поддържани имейл сървъри

Нашите решения са напълно независими и поддържат всички имейл сървъри, съвместими със SMTP Exchange mail filter, Zimbra mail, Postfix mail filter, Exim, qmail, Lotus и др.).

Актуализации и поддръжка на програми

Не губете времето си, за да администрирате вашата система! Екипът ни поддържа, пилотира, извършва мониторинг и ъпдейтва напълно услугата на ваше място!

Администрация

Лесният за използване интерфейс на SpamExperts предлага различни нива на упълномощаване, опции за маркиране, автоматично разпознаване на потребител / акаунт, инструменти за бял и черен списък и много други!

Spam Experts

Степени на филтриране на спам


99.99%

10% отстъпка при следващата ви поръчка(1)
Абонирайте са за нашия нюзлетър, за да получите вашия промо код
(1) Предложението е валидно единствено за нови поръчки, без покупка на кредит и без подновяване на услуги.