1. Начало
  2.  > 
  3. HWS
  4.  > 
  5. HBG Cloud Veeam Service

HBG Veeam Cloud услуги

  • дисково пространство 0.06 лв без ДДС/GB/месец
  • Лиценз лв без ДДС
  • Място на съхранението Швейцария / France
S3 BUCKET е 100% съвместим с Veeam Backup and Replication, за да може да мащабира резервното съхранение

Поръчайте Veeam (Версия 11)

HBG VEEAM CLOUD CONNECT

HBG Защо HBG Cloud? Развийте бизнеса си без да се налага да правите големи инвестиции в оборудване и инфраструктура. По-лесно и бързо създавайте допълнителни копия на архивиране на техните виртуални машини в изключително защитени датацентрове, разположени в Швейцария!
ви позволява да възвърнете много бързо съхранените от вас файлове в датацентровете на HBG и да избегнете загубата на данни.

Пълна интеграция във Veeam

<strong>Услугата Veeam Cloud Connect от HBG</strong> е напълно интегрирана в продукта <strong>Veeam Backup & Replication</strong>.<br> Веднага след подписването на договора, цялата необходима информация е предоставена на клиента, за да може той да конфигурира допълнителното външно копие в своите задачи <br> Всички извършени операции за архивиране и съхранение се записват в специален дневник.<br> Данните се предават в центъра за данни чрез криптирана SSL връзка.<br>HBG ви предлага два варианта на тази услуга.<br>Според нуждите на клиента е възможно данните да бъдат съхранени единствено в Цюрих или да имат допълнително копие в Женева за максимална сигурност. е напълно интегриран в продукта Veeam Backup & Replication.
Веднага след подписване на договора, цялата необходима информация се предоставя на клиентите, така че те да могат да конфигурират допълнителното външно копие в своите задачи за архивиране.
Всички операции за архивиране и възстановяване без изключение се записват в специален дневник.
Данните се предават в датацентъра чрез криптирана от край до край SSL връзка.

Интеграция във Veeam бекъп и репликация

Ако използвате услугата Veeam Backup & Replication във виртуалното ви VMware vSphere пространство или Microsoft Hyper-V се възползвате от предимствата на Veeam съхранението що се отнася до задачите на Veeam Endpoint Backup със всеки терминал, запазен в отделна папка. Работейки с Veeam Backup & Replication можете също така

,

експортиране на съдържанието на физическите дискове от архивните копия към файлове на виртуални дискове: VMDK/VHD/VHDX,

Извършва основен надзор и администриране на всичките ви входящи резервни копия, като ви уведомява за състоянието на архивирането на всяко едно от устройствата по имейл,

,

,

Ограничаване на честотната лента на трафика на задачите на Veeam Endpoint Backup

Нашите клиенти ни се доверяват

10% отстъпка при следващата ви поръчка(1)
Абонирайте са за нашия нюзлетър, за да получите вашия промо код
(1) Предложението е валидно единствено за нови поръчки, без покупка на кредит и без подновяване на услуги.