1. Начало
  2.  > 
  3. HWS
  4.  > 
  5. HBG Cloud Veeam Service

HBG Veeam Cloud услуги

  • дисково пространство 0.06 лв. без ДДС/GB/месец
  • 0 лв. без ДДС
  • 18 лв. без ДДС
  • 14.6 лв. без ДДС

Поръчайте Veeam

HBG VEEAM CLOUD CONNECT

HBG Защо HBG Cloud? Развийте бизнеса си без да се налага да правите големи инвестиции в оборудване и инфраструктурада създава по-лесно и бързо допълнителни копия на архивиране на техните виртуални машини в изключително защитени датацентрове, разположени в Швейцария!
ви позволява да възвърнете много бързо съхранените от вас файлове в датацентровете на HBG и да избегнете загубата на данни.

Пълна интеграция във Veeam

<strong>Услугата Veeam Cloud Connect от HBG</strong> е напълно интегрирана в продукта <strong>Veeam Backup & Replication</strong>.<br> Веднага след подписването на договора, цялата необходима информация е предоставена на клиента, за да може той да конфигурира допълнителното външно копие в своите задачи <br> Всички извършени операции за архивиране и съхранение се записват в специален дневник.<br> Данните се предават в центъра за данни чрез криптирана SSL връзка.<br>HBG ви предлага два варианта на тази услуга.<br>Според нуждите на клиента е възможно данните да бъдат съхранени единствено в Цюрих или да имат допълнително копие в Женева за максимална сигурност.е напълно интегриран в продукта Veeam Backup & Replication.
Веднага след подписване на договора, цялата необходима информация се предоставя на клиентите, така че те да могат да конфигурират допълнителното външно копие в своите задачи за архивиране. <br> Всички операции за архивиране и възстановяване без изключение се записват в специален дневник.
Данните се предават в датацентъра чрез криптирана от край до край SSL връзка.
В зависимост от нуждите на клиента е възможно да запишете данните само в Цюрих или да ги копирате допълнително и в Женева, за да увеличите максимално сигурността на вашите съхранени данни.

Интеграция във Veeam бекъп и репликация

Ако използвате услугата Veeam Backup & Replication във виртуалното ви VMware vSphere пространство или Microsoft Hyper-V се възползвате от предимствата на Veeam съхранението що се отнася до задачите на Veeam Endpoint Backup FREE със всеки терминал, запазен в отделна папка. Работейки с Veeam Backup & Replication можете също така

,

експортиране на съдържанието на физическите дискове от архивните копия към файлове на виртуални дискове: VMDK/VHD/VHDX,

Извършва основен надзор и администриране на всичките ви входящи резервни копия, като ви уведомява за състоянието на архивирането на всяко едно от устройствата по имейл,

,

,

Ограничаване на честотната лента на трафика на задачите на Veeam Endpoint Backup

Съхранението на работните ви станции трябва да бъде ЛЕСНО, БЪРЗО и БЕЗПЛАТНО

Veeam® Endpoint Backup™ FREEExchange 2016

И ако системата или твърдият ви диск се сринат, ако файл е повреден или изтрит случайно, можете да възстановите това, което ви е необходимо за минути, сякаш нищо не се е случило!!

Veeam Endpoint Backup Free - Детайли за продукта

Veeam Endpoint Backup Free - Backup methods and Scheduling


Важното при архивирането е качеството и бързината на възстановяването.
Veeam са създали МОЩНО, ЛЕСНО за използване и БЕЗПЛАТНО решение, което улеснява архивирането на вашите компютри, като същевременно прави възстановяването на данни ПРОСТО, БЪРЗО и ГЪВКО!

Функции за архивиране и възстановяване на компютър

услуга Veeam
При инкременталното архивиране се блокират само блокове от последното архивиране, което прави резервните копия изключително ефективни в случай на обработка на промени в големи файлове.

Възможностите за съхранение включват:

Съхранение на ниво файлове, което ви дава възможност да изберете маските на индивидуалните файлове и папките за съхранение с интегриран асистент, който ви помага да изберете бързо стандартните системни папки и личните ви файлове.

Veeam Endpoint Backup FREE подпомага също така ефективността на съхранението чрез:

Гъвкава конфигурация: Създайте маски на файлове, за да включите или изключите конкретни типове файлове, задайте периоди на задържане, планирайте запазването на резервни копия и преценете размера на архивния файл в движение.

Планиране:

Лимит на съхранените копия Намалете приоритета на процесите на архивиране, ако системата ви е заета с други задачи, Veeam ще детектира вашата активност и ще ограничи архивирането автоматично!

Опции за възстановяване

Софтуера ни за архивиране и съхранение на персонални компютри (PC) во предоставя няколко възможности за лесно възстановяване на съдържанието от едно и също запазено имидж копие. Тези възможности включват :

BMR (Bare Metal Recovery) рестор</strong>: Възстановете цялата си система върху същото или друго оборудване,

Опции за ниво на обема : бързо възстановяване на повреден твърд диск или на повредена част от него

Възстановяване на ниво файлове : Възстановете отделни файлове от ВСИЧКИ архиви за минути!

Veeam® Endpoint Backup™ FREE <strong>Veeam Endpoint Backup FREE</strong> ви дава възможност да създадете бекъп-имидж на вашия настолен компютър или лаптоп на различни носители, включително и :

<strong> Периферни устройства за съхранение </strong> (USB, SD карти, външни твърди дискове ...); (като USB памет, SD карти, външни твърди дискове ...);

CD / DVD и Blu-ray,

ISO имидж файл.

Бекъп-имиджа представлява друг вариант за включване на компютъра ви.<br>Ако инсталираната операционна система не се включва по някаква причина, можете да я стартирате, благодарение на бекъп-имиджа и да се възползвате от включените бекъп инструменти !
Ако инсталираната ОС не се зарежда по някаква причина, можете да стартирате ОС от изображението за възстановяване и да се възползвате от включените в услугата инструменти за възстановяване.

Включените бекъп инструменти

Veeam Endpoint Backup FREE включва собствени инструменти за диагностика, както и такива за диагностика на Microsoft Windows за решаване на проблеми и изпълнение на сложни административни задачи, включително:

Реинициализация на пароли, включително и на паролата на вградения администраторски акаунт ,

Поправка при стартиране, която ви позволява да коригирате системни проблеми, които могат да попречат на стартирането на Windows (например липсващи или повредени системни файлове, повреден сектор за зареждане ...) ,

Диагностика на паметта за проверка на системната памет на компютъра и откриване на потенциални проблеми след рестартиране на системата,

Бекъп-имиджа представлява друг вариант за включване на компютъра ви.<br>Ако инсталираната операционна система не се включва по някаква причина, можете да я стартирате, благодарение на бекъп-имиджа и да се възползвате от включените бекъп инструменти.
Ако инсталираната ОС не се зарежда по някаква причина, можете да стартирате ОС от изображението за възстановяване и да се възползвате от включените инструменти за възстановяване.

Нашите клиенти ни се доверяват

126316 23212 9793 106136 5748 1620344

10% отстъпка при следващата ви поръчка(1)
Абонирайте са за нашия нюзлетър, за да получите вашия промо код
(1) Предложението е валидно единствено за нови поръчки, без покупка на кредит и без подновяване на услуги.