Нашите ценности и ангажименти

  1. Начало
  2.  > 
  3. HWS
  4.  > 
  5. Информация
  6.  > 
  7. Нашите ценности и ангажименти

HBG е независима хостинг компания, водена от амбицията да расте и да иновира, като същевременно подобрява света около себе си.

Уважението към природата и хората винаги е бил етичният ни компас, който ни е ръководил през годините. С повече от 15 години опит се гордеем с всичко, което постигнахме. Мотивирани и нетърпеливи за бъдещи проекти, ние винаги се радваме да работим с компании, които споделят нашите ценности.

Тези етични принципи оформят нашата култура, изграждат репутацията ни и дават посоката, в която ще продължим да напредваме.

Удовлетрореността на клиента: наш приоритет

Удовлетрореността на клиента: наш приоритет

В HBG клиентът е в основата на нашите приоритети. Независимо дали става въпрос за нашите технологични ресурси или нашия ИТ опит, всичките ни усилия са насочени към задоволяване и дори предвиждане на нуждите на нашите клиенти.

Наличието на всички наши услуги егарантирани със SLA договор : документ, който определя необходимото ниво на качество на услугата, предоставяна от доставччика. По този начин бихте могли да поискате от HBGфинансова компенсация, ако не изпълним задълженията си.

За да гарантираме безупречно обслужване, ние също създадохме нашата програма Политика за отказ от поръчка. Всички нови клиенти на HBG имат възможност. за период от 30 дни, да тестват нашите продукти и услуги и да получат обратно парите си в случай, че не останат доволни.

Помислили сме и за нашите лоялни клиенти, които не спират да ни гласуват доверие. За да могат да намалят цената на фактурите си, ние създадохме нашата система за покупка на кредити. За да научите повече, моля натиснететук.

Оптимална сигурност за данните ви

Оптимална сигурност за данните ви

HBG се ангажира да пази вашите най-чувствителни данни. По този начин всяка инсталация, всяко оборудване има своя бекъп, за да се гарантира оптимално ниво на надеждност. Създадохме денонощна линия на ваше разположение 7 дни в седмицата.

HBG използва решенията на едни от лидерите в областта на технологиите (Cisco и DELL) за основната си мрежа. Освен това, нямаме споразумение за peering и работим директно с много оператори (Interoute, Cogent, Level 3), за да се доближим максимално до нашите клиенти.

Нашите експерти осъществяват постоянно мониторинг на мрежовите инфраструктури, за да реагират веднага щом забележат проблем.

Най-нови технологии

Най-нови технологии

Всички сървъри, които използваме, са на марката DELL: един от световните лидери на пазара. Нашата оферта за cloud computing се опира изцяло на солидни стълбове като VMWare, за да гарантира на клиентите ни бързина на изпълнение и високо качество на услугата.

Имаме няколко връзки свързани с доставчиците на мрежи INTEROUTE LEVEL3 и COGENT което прави нашата мрежа една от най-добрите във Франция (директни връзки с основните доставчици на достъп като ORANGE FREE SFR DARTY и др ... ).

Използваме CISCO ASR 9001 за крайни рутери, а основната ни мрежа е 10-гигабитова. Всички наши суичове са 24 или 48 портови DELL Gbits, за да сте сигурни в качеството на връзката си, какъвто и да е абонаментният ви план.

Експертиза и иновация

Експертиза и иновация

В днешния свят технологиите се развиват с бързи темпове. Когато хостинг компания като нашата престане да се обновява и да инвестира в обучението на своите служители, тя бързо остарява и не може да бъде конкурентоспособна.

За да може HBG да съществува и да се развива непрекъснато през последните 15 години, ние никога не сме спирали да се учим, иноваваме и преоткриваме себе си. Целият ни екип работи усилено, за да бъдем винаги в крак с най-новите технологии.

Гъвкавост

Гъвкавост

В света, в който живеем днес компаниите трябва да се адаптират към нуждите на клиентите си, а не обратното. Ето защо, ние бързо разбрахме, че за да осигурим услуги, които удовлетворяват нуждите на широката ни гама от клиенти, трябва да им предложим решения по мярка.

За разлика от големите корпорации, HBG е независима компания, която е много по-свободна и гъвкава. Целта ни е да предоставим повече избор на клиентите си, предлагайки им решения, адаптирани за тяхното потребление, а не предефинирани пакети.

Можете да определите всички параметри на сървъра ви и да го персонализирате, за дабъде адаптиран за вашия тип употреба. Всички наши услуги, насочени към бизнес клиентите (управляеми услуги, одит, архитектура и т.н.) също се адаптират към спецификата на вашата дейност.

Поверителност на личния живот

Поверителност на личния живот

HBG взема много насериозно личния живот на клиентие си и се грижи старателно за защитата й.

В съответствие с Общия регламент за защита на данните, ние се задължаваме да използваме личните данни на нашите клиенти само за целите на правилното изпълнение на техните услуги или при официално искане от тях.

Всички ваши данни се съхраняват на територията на Европейския съюз, спазвайки най-високите изисквания за сигурност.

За да прочетете Политиката ни за личните данни, моля кликнететук

Еколкогичноотговорна компания

Еколкогичноотговорна компания

От създаването си компанията ни винаги се е опитвала да намали влиянието си върху околната среда. Тъй като уеб индустрията консумира много енергия, е важно да използваме всички наши ресурси по отговорен и устойчив начин.

В момента 50% от енергията в нашите датацентрове идва от възобновяеми ресурси. Целта ни е постепенно да преминем към използване единствено на зелена енергия във всички наши датацентрове.

Всички членове на нашия екип полагат усилия да ограничат своето въздействие върху околната среда. Тук можете да видите някои от конкретните стъпки, които нашата компания е предприела, за да консумира разумно.

Отборен дух

Отборен дух

HBG има хоризонтален метод на управление, при което, благодарение на сътрудничеството между отделните членове на екипа, успяваме да постигнем отлични резултати, избягвайки максимално стреса на работното място.

За да повишим удовлетворението на служителите си и да им дадем повече свобода, приехме гъвкаво работно време. Някои членове на екипа работят редовно у дома, избягвайки по този начин стреса и загубата на време, свързани с пътуването.

Противно на по-голямата част от компаниите в сферата на информационните технологии, HBG се гордее с факта, че почти половината от служителите ни са жени. Компанията ни предлага редовно възможности за стаж и работи със студенти по проекти за графичен дизайн или за организирането на специални събития.

Подкрепа на общностите

Подкрепа на общностите

можете да видите някои от конкретните стъпки, които нашата компания е предприела, за да консумира разумно.

Между инициативите, които спонсоризираме можем да изброим Фондацията Wikimedia, бейсболния клуб Les Templiers de Sénart, ръгби клуба Haute-Broye, фондацията Nicolas Hulot pour la nature et l’homme, платформата за групово финансиране Ulule и много други.

За да отбележи националното и културно многообразие на клиентите си, HBG започна серия от промоционални оферти, предлагащи на потребителите да специални промоции

Борба срещу нелегалното съдържание в интернет

Борба срещу нелегалното съдържание в интернет

Като представител на уеб индустрията, HBG разбира своята роля в борбата с разпространението на незаконно съдържание онлайн.

Поемаме отговорност да спрем незабавно от разпространение всяка детска порнография, всякакво съдържание, насяващо расистка омраза или потикващо към престъпление срещу човечеството.

Предвид факта, че нашите екипи не могат постоянно да контролират всички сайтове, инсталирани на нашите сървъри, ви молим да ни сигнализирате по имейл ( (abuse@hosteur.com) всякакво нелегално съдържание, което сте забелязали при който и да било от клиентите ни.

10% отстъпка при следващата ви поръчка(1)
Абонирайте са за нашия нюзлетър, за да получите вашия промо код
(1) Предложението е валидно единствено за нови поръчки, без покупка на кредит и без подновяване на услуги.