1. Начало
  2.  > 
  3. HWS
  4.  > 
  5. Политика на конфиденциалност

ПОЛИТИКА НА КОНФИДЕНЦИАЛНОСТÉ

Тази политика за поверителност описва как събираме и използваме личната информация, която ни предоставяте на нашия сайт.

СЪБИРАНЕ НА ДАННИ

HBG събира лична информация по няколко различни начини. Всяка информация, която въвеждате на нашия уебсайт или онлайн формуляри за продукти и услуги или която доброволно представяте по друг начин, ще бъде събирана. Събраните данни могат да включват вашите:


Координати (име и фамилия, пощенски адрес, имейл, телефонен номер)
Финансова информация (кредитна карта и други данни за фактури)
Технически данни (IP адрес, операционна система, интернет браузър, домейн, интернет доставчик и т.н.)
Мнение на клиента за предлаганите услуги


Клиентът трябва да уведоми HBG по имейл или изпращайки тикет от потребителския си профил за всяка промяна, свързана с личните му координати. Трябва също така да актуализира имейл адреса си в потребитеския си профил.

ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ

HBG се задължава да не разкрива тази информация и да я пази в най-голяма поверителност. Тя няма да бъде продавана, разпространявана или комуникирана на никого, освен на компетентните органи в случай на правен спор.


Клиентът приема, че HBG комуникира исканите от партньорите му лични данни, с цел изпълнение на услугите. Тези партньори могат да бъдат сменени и Клиентът се съгласява личните му данни да бъдат предадени на всеки евентуален партньор.

ЗАЩИТА НА ДАННИ

Ние използваме мерки за сигурност, за да защитим информацията, намираща се под наш контрол, от загуба, злоупотреба или промяна. Когато въведете чувствителна информация в нашите формуляри за поръчка, ние криптираме предаването на тази информация, използвайки технологията Secure Socket Layer (SSL). Ние спазваме общоприетите стандарти. за да защитим личната информация, която ни предоставяте.

ПРОМЯНА НА НАСТОЯЩАТА ПОЛИТИКА ЗА КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ

Резервираме си правото да променяме политиката ни за конфиденциалност във всеки момент. Ако решим да нанесем промени, ще ги посочим на тази страница и на всяко друго място, което смятаме за уместно, за да бъдете максимално информирани.

[ Последна актуализация на 18 декември 2017 ]
10% отстъпка при следващата ви поръчка(1)
Абонирайте са за нашия нюзлетър, за да получите вашия промо код
(1) Предложението е валидно единствено за нови поръчки, без покупка на кредит и без подновяване на услуги.