1. Начало
  2.  > 
  3. HWS
  4.  > 
  5. Noms de domaine
  6.  > 
  7. DNS

Бърз, ефективен и защитен DNS

DNS от Oracle (Dyn) е една от най-широките, бързи и сигурни мрежи в света. Благодарение на това решение можете да ускорите зареждането на сайтовете и бързината на услугите си с 10% до 30%. Над 3 500 компании като Netflix, Twitter и Linkedin използват DNS решенията на Dyn. Присъединете се към тях!

DNS POWER
 12 лв без ДДС/месец 
1.95   лв без ДДС/месец
1 ДОМЕЙН
20 ЗОНИ
DDOS ЗАЩИТА
ВРЕМЕ ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ < 30s
ВРЕМЕ НА ОТГОВОР < 30ms
ОТЧЕТ НА УПОТРЕБАТА ПО ДОМЕЙНИ
ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА

Домейнът ви е при друг регистратор? Дори и така можете да се възползвате от DNS услугата на HOSTEUR само за 1.95 лв. на месец!

Защо да изберете DNS на Dyn ?

Résilience et performance

Устойчивост и производителност

Protection d’attaques DDoS

Защита от DDoS атаки

Connexions de transit optimisées à chaque POP

Транзитни свързвания оптимизирани за всеки POP

Temps de propagation DNS < 1 minute

Време на разпространение на DNS < 1 минута

Géolocalisation précise

Точна геолокализация

Как работи?

Сайтът ви е съхранен върху физически сървър и за да може потребителите да имат достъп до него, те трябва да знаят домейн името ви.

Тъй като сървърите могат да декриптират само цифровите IP адреси (например 207.142.131.245), DNS услугата трябва да преведе домейн името ви в IP адрес. Така когато потребител въведе URL адреса www.hosteur.com, той е директно препратен към IP адреса 207.142.131.245, без да трябва да го знае.

Класически DNS vs DNS Oracle (Dyn) ?

В повечето случаи DNS записите се намират на едно и също място. По този начин когато потребител, намиращ се далече от DNS сървъра, се опита да се свърже със сайта ви, времето му на изчакване е ще бъде много дълго. Освен това, ако DNS сървърът не е наличен, клиентите няма да имат достъп до сайта ви, защото въведеният от тях URL няма да бъде конвертиран в цифров IP адрес.DNS услугите на Dyn осигуряват изключително бърз достъп към сайта ви, благодарение на интелигентно рутиране на трафика на потребителите. Ако клиент се опита да се свърже със сайта ви ще бъде препратен към най-близкия DNS, намалявайки по този начин времето за предаване на данни.Всеки ден, над 240 милиарда точки данни са събирани и анализирани от Dyn, за да могат да вземат най-добрите решения за оптимизация на трафика и да ви помогнат да подобрите потребителското изживяване и да контролирате разходите си.Глобалната им мрежа от няколко датацентъра е стратегически разположена на няколко континента и оперира комбинация от транзитни интернет доставчици за максимална наличност.

Наличност, бързина и сигурност за вашите дигитални проекти

Абонирайте се сега и се възползвайте от стартовата ни цена: 1.95 лв. без ДДС/месец или над 80% намаление спрямо нормалната цена!

10% отстъпка при следващата ви поръчка(1)
Абонирайте са за нашия нюзлетър, за да получите вашия промо код
(1) Предложението е валидно единствено за нови поръчки, без покупка на кредит и без подновяване на услуги.