1. Начало
  2.  > 
  3. HWS
  4.  > 
  5. Частен cloud 10 Gbits/s

ЧАСТЕН CLOUD 10Gbits/s

Персонализирайте вашия сървър!

*Запазване: Записът на сървъра ви е осъществен всеки ден между полунощ и 8 ч. сутринта. Възползвате се от история за последните 5 дни, позволяваща ви да възвърнете или всички файлове, или всичко на сървъра за дадения период. (на друг център за данни)

*Виртуалната машина (Virtual Machine) е операционна система, инсталирана на софтуер, имитиращ частен сървър.

*Тези платформи не са сертифицирани по HDS по подразбиране, моля, свържете се с нас за персонализирана оферта. Свържете се с нас


Създайте и управлявайте Вашия Cloud

Информационните технолигии преживяват революция днес. Стигаме до етап на реализация на идеите на най-големите визионери на нашия бизнес. Появата на Cloud Computing Ви предлага перфектната комбинация от собствени и споделени ресурси. Преживяхме първите модели клиент / сървър, същността на Интернет, които предлагаха на потребителите голяма изчислителна мощност, но малко свобода по отношение на разпределението на тези ресурси. После дойде ерата на частните сървъри, благодарение на бързото технологично развитие на производителите, който ни дава още повече мощност на все по-достъпни цени

uptime
vmware certified

logo vmware


Можем да ви предоставим всички операционни системи / ISO, които желаете, както и да направим персонализирани шаблони.

logo vmware
logo vmware
logo vmware
logo vmware

cpu

RAM DDR5 ECC 2600 MHZ

не само безупречна памет, но и много бърза, това е тайната на мощен сървър и няма да има неизправности. Можете да поверите на Private Cloud най-сложните задачи и нуждаещите се от ресурси

memoire
stockage

Безопасно съхранение на данни

Проблемите с повреден хард диск са вече само спомен от миналото. За да съхранявате данните си можем да предложим най-добрите актуалните технологии. RAID 6 също така и уникална производителност (+140 000 IO/s).

Мрежа

10 Gb / сек е вътрешната мрежа на Вашият Private Cloud. Изходът е 1Gbits / сек, но сърцето е 10 Gbit / сек и се усеща. Всичко е удвоено и под строг контрол, за да блокира всички атаки. Вие ще имате достъп до най-добрите мрежови технологии чрез виртуализация CISCO VPN QOS VLAN PVLAN Netflow Всичко се променя по желание за избягване на конфликти на сигурност и конфиденциалност.

network
VMware compliant

VMware съвместимост

100% съвместимост с VMWare за Dell оборудване, производител и партньор номер 1 . нашите сървъри Dell използват Fast Track поддръжка 4 часа за всички компоненти. Максимална производителност за вашата Private Cloud.

HA & DRS

Предлагаме 99,999% работоспособност благодарение на HA и DRS. Вашият Private Cloud ще бъде разпределен в няколко сървъра (High Availability, HA) и DRS за по-добро разпределение на ресурсите динамично и напълно прозрачно за да ви даде максимална производителност и надеждност.
Производителност, сигурност, гъвкавост, надеждност, тук са новите технолигий. Добре дошли в 21 век, където датацентъра достига облаците. Добре дошли в Cloud Computing HBG.

ha drs

Нашите клиенти ни се доверяват

10% отстъпка при следващата ви поръчка(1)
Абонирайте са за нашия нюзлетър, за да получите вашия промо код
(1) Предложението е валидно единствено за нови поръчки, без покупка на кредит и без подновяване на услуги.