site builder

Платформа Trend Micro Deep Security за малкия и среден бизнес

Използвана от хиляди клиенти по целия свят, Deep Security се интегрира с Hybrid Cloud Security на Trend Micro и предлага автоматизирана и високо еволютивна сигурност за cloud.

  1. Начало
  2.  > 
  3. HWS
  4.  > 
  5. Анти-вирус за клиентски профил

Най-нови технологии за сигурност
за физическите сървъри


Предимства :


  • Пълен пакет функции за защита като: анти-злонамерен софтуер с оценка на репутацията на уеб сайтовете, защитна стена, детекция/предотвратяване на интрузии, мониторинг на цялостната система, проверка на дневниците, шифриране и SSL сертификати, признати на световно ниво.
  • Гъвкавост на внедряване, предлагаща избор между софтуер и услуга. Включва пълен набор от възможности за множество клиенти за лесна работа като услуга.
  • Намаляване на разходите и улесняване на процедурите (решението е оптимизирано за cloud архитектури, за да намали влиянието си върху продуктивността им), благодарение на уникалната платформа за управление на стратегиите за сигурност в различни среди: физически, виртуални, cloud и хибридни.
  • Прочетете цялостното описание на продукта (PDF)!

Цена: : 30.00 € HT/mois par serveur

Без ангажимент, с включена автоматизация без лимит.

deep security plateform

Доказан лидер на пазара

idc

Основни технологични тенденции за 2016 г. в областта на сървър сигурността


idc

« Лидер на cloud сигурността »

Trend Micro Deep Security

Разширена защита за физически, виртуални и облачни сървъри

Предлаган като софтуер, както и като услуга, Deep Security предпазва приложенията и данните на компанията и ги защитава от рисковете за изтичане на информация или прекъсването на дейността заради инциденти. Платформата за централизирано управление помага на компаниите да улеснят операциите за сигурност, спазвайки в същото време регулаторните изисквания. Тясното интегриране с CSP драстично намалява въздействието върху работата, благодарение на автоматизацията на сигурността, базирана на стратегии по време на отварянето и на затварянето на сесиите.


Trend Micro ServerProtect for Storage

Ефикасни системи за съхранение за предпазване от злонамерени софтуер (malware).

ServerProtect защитава от вируси, руткити и злонамерени програми, предназначени да крадат данни, като същевременно опростяват и автоматизират операциите за сигурност на сървъри и системи за съхранение. Това надеждно решение, разработено от лидера на пазара за сигурност на сървъри, предлага защита в реално време, висока производителност и ниски административни разходи. Предотвратява злонамерения софтуер от кражба на ценна информация намираща се в системите за съхранение на данни EMC Celerra, NetApp и Hitachi Data Systems.

10% отстъпка при следващата ви поръчка(1)
Абонирайте са за нашия нюзлетър, за да получите вашия промо код
(1) Предложението е валидно единствено за нови поръчки, без покупка на кредит и без подновяване на услуги.